Spania

Formel 1 tur til Spania i 2017.

Årets løp er over, og vi tenker på 2017.

Formel 1 i Barcelona 2017

4 netter i dobbeltrom på Catalonia Eixample 1864 * * * * (tidligere Berna)
Frokost på hotellet

Togtransport til banen fredag, lørdag og søndag

Billett tribune J

 

Pris per person:                              

Tillegg for enkeltrom:                  

Pakke inkluderer normalt følgende:

  • 3/4 netter i dobbeltrom/twinrom sentralt i Barcelona.
  • Frokost på hotellet.
  •  Velkomstmøte på hotellet fredag ettermiddag.
  • Formel-1 billetter på tribune.
  • Togbilletter fra Barcelona til Circuit Catalunya fredag, lørdag + søndag
  • Reiseleder fra Formel-1.no
  • Vi kan også hjelpe til med flybilletter
  • Vi kan tilby både reise- og avbestillingsforsikring gjennom Europeiske.

Om banen:

Circuit de Barcelona-Catalunya er en motorsportbanen i Montmelo, rett utenfor Barcelona. Banen har en tribunekapasitet på 107000 og maks antall tilskuere er 140000.

Etter Europeisk målestokk er banen relativt ny, ferdigstilt i 1991, og den var en del av sykkelkonkuransene under OL i 1992.

Banen byttet navn i 2013 fra Circuit de Catalunya, før en sponsoravtale med Barcelonas bystyre, og fikk dermed sitt nåværende navn.

Banen er 4655 meter lang, og har 16 svinger. Banerekorden holdes av Kimi Raikkonen som satte den i 2008 i en Ferrari.

Fram til 1991 ble det Spanske Grand Prix kjørt på flere forskjellige baner rundt om i Spania, baner som den historiske Jarama, Jerez, Montjuich Park, og Pedralbes. Men i 1991 ble Circuit de Catalunya ved Montmelo Spania Grand Prix faste hjem, egentlig skulle dette ikke skje før i 1992, men de valgte å begynne et år tidligere. Som så mange andre baner i Europa har banen blitt oppgradert, første gang allerede i 1995, som en reaksjon på ulykken på Imola året før.

Banen ble regnet som den mest moderne på 90tallet, før banene i Østen dukket opp. Banens beliggenhet tilsier at man skal pakke solbriller, solkrem, og en paraply.

Formel-1.no har arrangert tur til Spanias Grand Prix siden 2004.

Om Barcelona:

Barcelona  er hovedstaden i Catalonia, en autonom region i det nordøstlige Spania. Den er også hovedstad i provinsen Barcelona og i comarca Barcelonès. Byen befinner seg ved Middelhavskysten, mellom utløpa til elvene Llobregat og Besòs, rundt 120 km sør for fjellkjeden Pyreneene. Med sine 1,6 millioner innbyggere er Barcelona også Spanias nest største by etter Madrid og den største byen i Catalonia. Stor-Barcelona har over 5 millioner innbyggere, noe som utgjør rundt 70 % av Catalonias befolkning.

Barcelona er et viktig økonomisk sentrum og en av Europas viktigste havnebyer. Byen er også et populært turistmål. Den har en rik kulturarv, blant annet flere arkitektoniske verker av Antoni Gaudí og Lluís Domènech i Montaner som står på UNESCOs verdensarvliste. Barcelona er fødeby for kunstnerne Joan Miró og Antoni Tàpies. Byen arrangerte sommer-OL i 1992, og er hjemby for et av verdens mest meritterte fotballag, FC Barcelona.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *